Imprimare
PDF

Despre Noi

Psyonic.ro este un proiect independent de resurse de cultura si mod de viata psihedelic in Romania. Focusul principal va fi pe muzica: profile de artisti, dj si locatii; promovari evenimente, de la party-uri la festivaluri; cronici de albume sau de festivaluri; galerii foto si video.

Conceptul de "psy" nu se refera insa doar la un anumit gen de muzica, este vorba atat de o intreaga cultura, cat si despre un mod de viata. Dincolo de relaxare si meditatie, ne referim neconditionat la ceea ce se numeste imaginatie. Vorbim despre trecerea de orice limita a mentalului si de cat de departe poate ajunge psihicul uman. Ne referim la functionalitatea complexa a acestui concept, si anume la faptul ca muzica psy poate fi ascultata atat pentru relaxare, meditatie, energizare, dans, distractie, cat si pentru alte activitati mult mai complexe.

Ce vrem si cum vrem?
Suntem o comunitate primitoare care doreste sa promoveze cultura psy in toate sensurile ei. Nu suntem niste profesionisti si nici nu le stim pe toate. Fiecare membru sau vizitator este bine-venit, indiferent de gradul de cunoastere sau de implicare in acest concept. Oricine poate contribui cu articole, recenzii de albume, recomandari, impresii de la festivaluri. Oricine are ceva interesant de zis sau de comunicat. Vrem sa dezbatem diverse subiecte legate de muzica, dar putem include, la fel si teme filosofice, putem vorbi despre “healing”, ne putem impartasi experientele traite prin meditatie (cu siguranta fiecare a trait experiente unice). Pentru cei interesati de latura artistica a acestui concept, deschidem subiecte legate de desenele abstracte, deco, natural deco. Oricine a mers la festivaluri si a fost impresionat de jonglerii sau de fire show-uri, sau cine le practica, de ce sa nu ne impartasim parerile? Putem organiza diverse workshop-uri sau va puteti exprima parerile despre cele la care ati participat.