Imprimare
PDF

Dr. Gonzo

Dr. Gonzo

Alias:              
Sleepartha
Gen: Psychill
Locatie:           
Bucuresti, RO
Linkuri:

Facebook Dr. GonzoMixcloud Dr. Gonzo

Descriere:        

Sunetul este vibratie, vibratia energie, iar energia suntem noi. Muzica lui este pentru lume, terapie si meditatie.

Pasiunea pentru muzica se trage din copilarie, primele contacte cu muzica electronica fiind prin Tangerine Dream, Kraftwerk, Jean michelle Jare, Vangelis. Anii trec din perioada in perioada, muzica se schimba si eu odata cu ea. Traversez mai multe stiluri de la folk, Rock, Disco, Electro, Drum and bass, Minimal, Techno, Psychedelic rock, gen: Pink floyd, The doors, Deep Purple, Jimmy Hendrix si alti artisti psychedelici premergatori vremurilor noastre.

Contactul cu muzica psy l-am facut in 2007 cand am descoperit Psy trance si Dark psy si programul numit Traktor. Am fost captivat iremediabil si am inceput sa ma joc la inceput, dar dupa mi-am dat seama ca pot face ceva mai mult. Joaca a devenit serioasa in 2008, cand am inceput sa mixez psy trance si darkpsy pentru prieteni dupa care in 2009, dupa o evolutie mult asteptata am descoperit soundurile de psy chill, downbeat, IDM, ambiental.

Imi place sa spun povesti si invataturi prin muzica pe care o mixez, sa creez o calatorie intr-o lume a sunetelor, o lume in care povestea isi urmeaza cursul de la inceput pana la sfarsit.

Schimbarea vine o dată cu o experientă în munti la începutul lui 2011 când Dr. Gonzo nu mai pune dark si pune doar chill out la Return of the Moon, unul din cele 6 party-uri pe care le-a organizat impreuna cu Andra si Marian.

Alături de psychill se află si piese  full on si progresive mixate la party-uri ca Balance within.2.,Temple of nature, Return to goa.

Mă aflu pe drum.
În încheiere vă spun cum a început tot.
I come with the spirit<>Love and the Stories of a sleepless dream.
NAMASTE

 

Contact:                
Email: psychedelic.vision@yahoo.com