Imprimare
PDF

Ghiauru

Ghiauru

Gen: Psychedelic / Goa / Psychill / Downtempo / Ambient / Ethnic / Tribal
Locatie: Bucuresti, RO
An inceput: 1997
Casa de discuri:                
Vimana / Mfg Tribe

 

 

Descriere:            

Muzica pentru mine este a doua natura, incepand de mic sa ascult diverse genuri ale anilor ’80 fiind atras incet spre zona electronica cu o forta de neoprit. Primele influente puternice au fost KLF, The Prodigy, The Shamen, Speedy J, Dance 2 Trance, Jam & Spoon, Biosphere si ar fi multi aici de adaugat, usor in jur de anii ’95 am ajuns in sfera goa trance care m-a marcat ramanand un impatimit al genului aici ar fi o lista enorma de nume sonore din care as aminti Mfg, Astral Projection, Oforia, Shakta,Pleiadians, Infinity Project, The Deviant, Cosmosis.

In jurul anului 1997 am inceput sa si mixez muzica care ma fascina la diferite party-uri underground, an in care am si scos asa in mica lume de ascultatori ai genului un dj mix „Music For The Highlands”, mix care l-am pus si la un radio Unifan daca nu ma insel. Un impact puternic avand si momentul cand l-am cunoscut si pe Hypno (Suufi Astrolab) intr-un live al sau la Studio Martin dupa care am continuat diverse party-uri impreuna si iesiri in natura cu un mic grup de prieteni.

Imi aduc aminte cu placere de seturile goa trance pe vinil la Web ale lui Hypno si cateodata Dj Vasile care pot sa spun ca a fost si este o adevarata inspiratie! Un alt party reusit a fost in 1998 la ziua mea aniversara de unde am si un video care sper intr-o zi sa-l si public si sa arat ca totusi ceva a existat si inainte de 2000 in Romania.

Primul party oficial impreuna cu prietenii de la Spacesheep a fost in 2003 la Ocna Sibiului unde am pus muzica alaturi de Atma & R–Tur, E-Mantra, Hypno oameni cu care sunt si astazi prieten si le multumesc pentru ceea ce fac ei ramanand ca niste piloni ai muzicii romanesti psychedelice.

In 2004 am pus muzica la primul Transylvania Calling care a fost o experienta extrem de frumoasa cred pentru toti participantii, apoi au fost diverse party-uri in diferite locatii, cluburi si natura, mai importante as aminti: Aural Perception, Rebirth Festival Wind, Earth, Water, Iarmaroc, Forest Vibes si Return To Goa unde sunt si coorganizator si initiator al conceptului.

In prezent ma axez mai mult pe zona ambientala a psychedelicului care imbraca multe forme de la psychill la tribal dub si eastern grooves zona in care am si inceput sa lucrez ca producator cu pasi marunti dar cu o frumoasa lumina in fata datorita noii energii care ne invaluie.

Ca labeluri actual apreciez Ultimae, Dakini, in zona chill si in zona psy as spune Wildthings si Nano.

Mă văd trecând prin anii, care vin în mijlocul acestei frumoase poveşti, care sper ca va dura pentru totdeauna, pentru mine muzica este vocea interioara a omului care-l va ridica in conditia lui primordiala!

Linkuri: MySpace GhiauruSoundCloud GhiauruFacebook Ghiauru
Contact:

Email: anjunabeach2006@yahoo.com