Imprimare
PDF

20 aprilie 2013 Bucuresti: We ARE...Artists for Artists! @ Ceai Dansant, Bucuresti

20 aprilie 2013 Bucuresti: We ARE...Artists for Artists! @ Ceai Dansant, BucurestiFacebook event: https://www.facebook.com/events/125751720950351/

 

Psyonic Artists for Artists este un concept bazat pe intelegere, compasiune, unitate, creativitate, motivare si totodata libertate de exprimare si distractie, adica principiile care stau la baza intregii culturi psychedelice. "We are one" este un slogan pe care il intelegem si il simtim cu totii atunci cand vibram impreuna pe ritmuri si frecvente, dar si atunci cand ne trecem barierele confortului personal si ne ajutam reciproc.

Acest proiect, initiat de Mihai Ancient si Psyonic.ro, urmareste organizarea periodica, in mai multe orase simultan, a unor evenimente cu costuri reduse, la care sunt invitati sa participe toti cei care isi doresc sa scoata din sfera intentiilor nematerializate notiunile de comunitate, solidaritate, intrajutorare, prin implicarea(directa sau indirecta, prin muzica, decoruri, proiectii, idei, prezenta, etc) in infaptuirea lor. Veniturile obtinute vor fi donate integral unui artist care intimpina dificultati financiare. Primul eveniment va avea loc pe 20 aprilie, iar artistul care va beneficia de ajutor este Logical Elements(Proto, Protologic, Proton). Omul din spatele acestui nume de proiect este Ioan Macovei, din Iasi, un adevarat talent, un om deosebit, producator de muzica, DJ si organizator de evenimente. Logical Elements are lansate 2 EPuri si numeroase piese pe compilatii, are terminat un album care urmeaza sa fie lansat si isi doreste sa lucreze la crearea celui de-al doilea album; a participat la foarte multe festivaluri nationale si internationale si este implicat si apreciat de foarte multi ani in scena psy romaneasca si nu numai. Din pacate momentan se afla intr-o situatie materiala care nu ii mai permite folosirea talentului sau pentru creatia muzicala. Mai multe detalii puteti citi aici:
https://www.facebook.com/notes/logical-elements/logical-elements-needs-your-help/526466177392702

Psyonic Artists For Artists
(Cluj-Napoca, Bucuresti, Sibiu, Brasov, Iasi)
https://www.facebook.com/events/548683741819250

Logical Elements
http://psyonic.ro/logicalelements
https://soundcloud.com/logicalelements
http://facebook.com/logicalelements.music

Line-up:

Latam
http://www.psyonic.ro/djlatam
http://www.facebook.com/djlatam?fref=ts

Barbaleku
http://www.psyonic.ro/barbaleku
http://www.facebook.com/barbaleku?fref=ts

Eeon
http://www.psyonic.ro/gonzo
http://www.facebook.com/Eeon.spirit?fref=ts

Darkology
www.psyonic.ro/saranankara

Atouck
http://www.facebook.com/Atouck.Sounds
https://soundcloud.com/atouck


Artist Suport: 10 Lei

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează