Imprimare
PDF

20 aprilie 2013 Timisoara: Tm sesion: Artist's for artist's @ Tam Tam, Timisoara

20 aprilie 2013 Timisoara: Tm sesion: Artist's for artist's @ Tam Tam, TimisoaraFacebook event: https://www.facebook.com/events/163869360445648/

 

Psyonic Artists for Artists este un concept bazat pe intelegere, compasiune, unitate, creativitate, motivare si totodata libertate de exprimare si distractie, adica principiile care stau la baza intregii culturi psychedelice. "We are one" este un slogan pe care il intelegem si il simtim cu totii atunci cand vibram impreuna pe ritmuri si frecvente, dar si atunci cand ne trecem barierele confortului personal si ne ajutam reciproc.

Scena psy romaneasca este una mica inca raportat la ce se intampla in lume, dar este in crestere, se intampla foarte multe lucruri frumoase; de exemplu iarna aceasta a fost foarte diferita fata de iarna trecuta, ca numar de evenimente. Este important sa fim cat mai uniti, sa ne intelegem, sa ne respectam si sa ne ajutam ca sa creem impreuna acel CEVA, acea vibratie pe care artistii, organizatorii si publicul deopotriva o simt si devine "we are one!".

Psyonic este o platforma de exprimare pentru toata scena psy, un suport pentru artisti si organizatori, un vehicul catre public si un catalizator de idei si energii.

In acest sens pornim cu acest proiect, initiat de Mihai Ancient, speram cu o continuitate pe termen lung, la care ne dorim sa adere cat mai multi organizatori si care are niste idei simple: periodic, poate anual, poate chiar trimestrial, in acelasi weekend, in cat mai multe orase, o serie de petreceri organizate cu costuri reduse, la care fiecare contribuie cu ce poate (muzica, decor, proiectii, idei, munca, energie si voie buna), iar veniturile sunt integral donate unui anume artist aflat in nevoie, pentru un scop concret (un calculator, un soft, un instrument, un curs, etc.)

Pentru primul eveniment din aceasta serie, am ales data de 20 aprilie 2013, iar artistul pe care il vom sprijini este Logical Elements. Omul din spatele acestui nume de proiect este Ioan Macovei, din Iasi, un adevarat talent, un om deosebit, producator de muzica, DJ si organizator de evenimente. Logical Elements are lansate 2 EPuri si numeroase piese pe compilatii, are terminat un album care urmeaza sa fie lansat si isi doreste sa lucreze la crearea celui de-al doilea album; a participat la foarte multe festivaluri nationale si internationale si este implicat si apreciat de foarte multi ani in scena psy romaneasca si nu numai. Din pacate momentan se afla intr-o situatie materiala care nu ii mai permite folosirea talentului sau pentru creatia muzicala; mai multe detalii puteti citi aici:
https://www.facebook.com/notes/logical-elements/logical-elements-needs-your-help/526466177392702

Line-up in Timisoara:

ZeroTwoNine
Reggie

You have something to big up on! :P

Log in: 5 RON


*Bloom Fest pre-sale tickets available at the gate - 30 lei
http://www.facebook.com/events/170462886445508/?ref=ts&fref=ts

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează