Imprimare
PDF

20 aprilie 2013 Oradea: Positive Energy: Artist for Artists - Psychedelic @ Hole Street, Oradea

20 aprilie 2013 Oradea: Positive Energy: Artist for Artists - Psychedelic @ Hole Street, OradeaFacebook event: https://www.facebook.com/events/416025908493302/

 

Dupa doua editii de succes din anul acesta al evenimentelor psy din Oradea, urmeaza un al treilea, si mai special de data aceasta.

Sustinatorii scenei muzicale psy din Oradea s-au decis sa se alature evenimentului national sincron "Artist for Artist" care se petrece in mai multe orase din tara, cum ar fi: Cluj-Napoca, Bucuresti, Sibiu, Brasov, Iasi, Baia-Mare.
http://www.facebook.com/events/548683741819250/

Aceasta miscare consta din organizarea periodica a unor petreceri cu costuri reduse, ale caror venituri sunt donate unor artisti anume, pentru a-i oferi suport financiar si implicit pentru ajutarea maririi scenei psy romanesti.

Pentru primul eveniment din aceasta serie, am ales data de 20 aprilie 2013, iar artistul pe care il vom sprijini este Logical Elements. Omul din spatele acestui nume de proiect este Ioan Macovei, din Iasi, un adevarat talent, un om deosebit, producator de muzica, DJ si organizator de evenimente. Logical Elements are lansate 2 EPuri si numeroase piese pe compilatii, are terminat un album care urmeaza sa fie lansat si isi doreste sa lucreze la crearea celui de-al doilea album; a participat la foarte multe festivaluri nationale si internationale si este implicat si apreciat de foarte multi ani in scena psy romaneasca si nu numai. Din pacate momentan se afla intr-o situatie materiala care nu ii mai permite folosirea talentului sau pentru creatia muzicala; mai multe detalii puteti citi aici:
https://www.facebook.com/notes/logical-elements/logical-elements-needs-your-help/526466177392702

Oricine doreste sa ia parte la o petrecere adevarata, care pe langa e si o cauza nobila care merita sustinuta, este asteptat la Positive Energy
Haideti sa ne unim fortele si sa aratam ca se poate!

Lineup:

- PsyGo
https://soundcloud.com/gogo-7

- Psyduck
https://soundcloud.com/psyduck-5

- Koboldish

Suport: 10ron (o bere inclusa)

Parteneri : www.juggler.ro & www.psyonic.ro

Dupa cum ne-am obisnuit si pana acum seara va fi deschisa cu o demonstratie de jonglerii cu foc

 


Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează