Imprimare
PDF

20 aprilie 2014 Baia Mare: GoaNord - Artists for Artists @ Zen Lounge, Baia-Mare

20 aprilie 2014 Baia Mare: GoaNord - Artists for Artists @ Zen Lounge, Baia-MareFacebook event: https://www.facebook.com/events/431321850295441/

 

Psyonic Artists for Artists
https://www.facebook.com/events/548683741819250

Oameni din nord se alatura acestui concept si se implica prin organizarea unui party goa - psytrance in Baia Mare, intr-o locatie veche, dar noua in acelasi timp: Zen Lounge

Psyonic Artists for Artists este un concept bazat pe intelegere, compasiune, unitate, creativitate, motivare si totodata libertate de exprimare si distractie, adica principiile care stau la baza intregii culturi psychedelice. "We are one" este un slogan pe care il intelegem si il simtim cu totii atunci cand vibram impreuna pe ritmuri si frecvente, dar si atunci cand ne trecem barierele confortului personal si ne ajutam reciproc.

Psyonic este o platforma de exprimare pentru toata scena psy, un suport pentru artisti si organizatori, un vehicul catre public si un catalizator de idei si energii. Pentru primul eveniment din aceasta serie, am ales data de 20 aprilie 2013, iar artistul pe care il vom sprijini este Logical Elements. Omul din spatele acestui nume de proiect este Ioan Macovei, din Iasi, un adevarat talent, un om deosebit, producator de muzica, DJ si organizator de evenimente. Logical Elements are lansate 2 EPuri si numeroase piese pe compilatii, are terminat un album care urmeaza sa fie lansat si isi doreste sa lucreze la crearea celui de-al doilea album; a participat la foarte multe festivaluri nationale si internationale si este implicat si apreciat de foarte multi ani in scena psy romaneasca si nu numai. Din pacate momentan se afla intr-o situatie materiala care nu ii mai permite folosirea talentului sau pentru creatia muzicala; mai multe detalii puteti citi aici:
https://www.facebook.com/notes/logical-elements/logical-elements-needs-your-help/526466177392702

VREM SA STRANGEM BANI PENTRU A-L AJUTA SA ISI CUMPERE UN CALCULATOR NOU

Logical Elements
http://psyonic.ro/logicalelements
https://soundcloud.com/logicalelements

♡ Logical Elements music is extremelly peacefull, introspective, lovely and floating, composed by melodic strings and good harmonics to introduce the listenner to high trips into another dimension.♡Line-up:

B+ (Baia Mare)
*goa - psytrance dj set*

AWIT (Baia Mare)
http://www.psyonic.ro/awit
*progressive - fullon dj set*

MartianArts (Bucuresti)
http://www.psyonic.ro/martianarts
*psytrance dj set*

DeliZone (Baia Mare)
https://soundcloud.com/delizone
*psybreaks dj set*


Artist support: 5 Lei
Start: 22:00

Zen Lounge, P-ta Pacii, nr.7, Baia Mare


www.psyonic.ro

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează