Imprimare
PDF

20 aprilie 2013 Brasov: Collective Help: Artists for Artists @ Controller, Brasov

20 aprilie 2013 Brasov: Collective Help: Artists for Artists @ Controller, BrasovFacebook event: https://www.facebook.com/events/236154713195982

 

Psyonic Artists for Artists este un concept bazat pe intelegere, compasiune, unitate, creativitate, motivare si totodata libertate de exprimare si distractie, adica principiile care stau la baza intregii culturi psychedelice. "We are one" este un slogan pe care il intelegem si il simtim cu totii atunci cand vibram impreuna pe ritmuri si frecvente, dar si atunci cand ne trecem barierele confortului personal si ne ajutam reciproc.

Acest proiect, inceput de Mihai Ancient si de Psyonic, doreste sa devina unul periodic, la care sa adere cat mai multe orase si cati mai multi organizatori, ideea lui, fiind una destul de simpla: o serie de evenimente cu costuri reduse si cu contributia fiecaruia cu ceea ce poate (muzica, decor, munca...), iar veniturile evenimentelor sa fie directionate catre un anume artist ales pentru seria respectiva de evenimente, pentru a dispune de ceea ce are nevoie spre urmarea visului dorit(un calculator, un laptop, un instrument, un soft, un curs...etc.)

Pentru primul eveniment din aceasta serie, am ales data de 20 aprilie 2013, iar artistul pe care il vom sprijini este Logical Elements. Omul din spatele acestui nume de proiect este Ioan Macovei, din Iasi, un adevarat talent, un om deosebit, producator de muzica, DJ si organizator de evenimente. Logical Elements are lansate 2 EPuri si numeroase piese pe compilatii, are terminat un album care urmeaza sa fie lansat si isi doreste sa lucreze la crearea celui de-al doilea album; a participat la foarte multe festivaluri nationale si internationale si este implicat si apreciat de foarte multi ani in scena psy romaneasca si nu numai. Din pacate momentan se afla intr-o situatie materiala care nu ii mai permite folosirea talentului sau pentru creatia muzicala; mai multe detalii puteti citi aici:
https://www.facebook.com/notes/logical-elements/logical-elements-needs-your-help/526466177392702


Psyonic: Artists for Artists https://www.facebook.com/events/548683741819250

Collective Minds si Psyonic: Artists for Artists
http://www.facebook.com/events/236154713195982*๑۩ LINE UP ۩๑*


۞ Bocdanel ۞
http://www.facebook.com/pages/bocdanel/137219486311570

۞ Cosm ۞
http://psyonic.ro/cosm

۞ Trans Humantza ۞
http://psyonic.ro/transhumantza

۞ Septronic ۞
more acts to be announced*๑۩ VISUALS ۩๑*


۞ Rubberdub2 ۞
http://www.facebook.com/vj.rubberdub2*๑۩ LOCATION ۩๑*


♫ CONTROLLER CLUB ♫
Str. Branduselor, nr 74, 500397 Brasov, Romania
http://www.facebook.com/Club.Controller
*๑۩ SUPPORT ۩๑*

☸ RON 10 ☸


www.psyonic.ro

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează