Imprimare
PDF

20 aprilie 2013 Iasi: Translunary -Artists for Artists @ Hand, Iasi

20 aprilie 2013 Iasi: Translunary -Artists for Artists @ Hand, IasiFacebook event: https://www.facebook.com/events/622533557762077/

 

Artists for Artists este un concept bazat pe intelegere, compasiune, unitate, creativitate, motivare si totodata libertate de exprimare si distractie, adica principiile care stau la baza intregii culturi psychedelice. "We are one" este un slogan pe care il intelegem si il simtim cu totii atunci cand vibram impreuna pe ritmuri si frecvente, dar si atunci cand ne trecem barierele confortului personal si ne ajutam reciproc.

Proiectul, initiat de Mihai Ancient si Psyonic.ro, urmareaste organizarea periodica, in mai multe orase simultan, a unor petreceri
cu costuri reduse, la care sunt invitati sa participe toti cei care isi doresc sa scoata din sfera intentiilor nematerializate notiunile de comunitate, solidaritate, intrajutorare, prin implicarea(directa sau indirecta, prin muzica, decoruri, proiectii, idei, prezenta, etc) in infaptuirea lor.
Veniturile obtinute vor fi donate integral unui artist care intimpina dificultati financiare.
Primul eveniment va avea loc pe 20 aprilie, si va veni in sprijinul lui Logical Elements(Proto, Protologic, Proton), din Iasi, producator de muzica, dj si organizator de petreceri psy. Logical Elements are lansate 2 EPuri si numeroase piese pe compilatii, are terminat un album care urmeaza sa fie lansat si isi doreste sa lucreze la crearea celui de-al doilea album; a participat la foarte multe festivaluri nationale si internationale si este implicat si apreciat de foarte multi ani in scena psy romaneasca si nu numai.
Suntem chemati, prin acest exercitiu de empatie si altruism, sa darimam zidul constringerilor materiale, sa devenim parte activa a procesului de creatie si a creatiei in sine si mai ales, sa-l incurajam pe prietenul nostru sa-si continue calatoria magica prin lumea sunetelor.
"Translunary" (chiar numele albumului L.E. ce urmeaza sa apara in curind) e o punte intre microunivers si macrounivers, intre om si divinitate,un mod de a intimpina cu dans si fapte frumoase numarul de magie cosmica,eclipsa de luna din 25 aprilie.

Psyonic Artists For Artists
(Cluj-Napoca, Bucuresti, Sibiu, Brasov, Iasi, Baia Mare, Oradea,Timisoara)
https://www.facebook.com/events/548683741819250

Logical Elements
http://psyonic.ro/logicalelements
https://soundcloud.com/logicalelements
http://facebook.com/logicalelements.music

Logical Elements Note:
https://www.facebook.com/notes/logical-elements/logical-elements-needs-your-help/526466177392702LINE UP:shivay(p.neamt) - full on


dopamine(iasi) - psytrance


cromonova(iasi) - goa/psytrance


febentropia(iasi) - goa/dark


proton(iasi) - dark
http://psyonic.ro/artisti/dj/28-protologic
visuals: man with a name

deco: psykapnobatai & colour your dreams in purple
https://www.facebook.com/ColourYourDreamsInPurple


intrare:5 lei


eveniment coordonat de psykapnobatai&psyonic.ro

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează