Imprimare
PDF

Meditatia si Mantrele

Meditatia este unul dintre cele 5 principii Yoga. Este un instrument important pentru a obtine o stare de calm si liniste. Cu ajutorul mantrelor veti putea sa va concentrati si sa va relaxati in timpul meditatiei.

 

Ce este mantra?

Mantra este o silaba sau un vers, de obicei in limba sanscrita. Mantrele sunt folosite pentru practicile spirituale pentru a ne dezvolta puterea de concentrare in timpul meditatiei. De asemenea, acestea sunt incluse in unele ritualuri sprirituale pentru indepartarea obstacolelor, prevenirea pericolelor, reducerea inamicilor sau readucerea succesului. Mantrele provin din India.

Cuvantul mantra provine din sanscrita ("man"= a gandi; "tra"= intrument). Exista mai multe tipuri de mantra, fiecare avand o utilizare apatre.

 

Numeroase mantre se pot regasi si in muzica psy.

 

Iata cateva experiente traite de oamenii care practica meditatia cu mantra

 

O schimbare in constiinta

"De cand am inceput sa practic meditatia cu mantra am simtit un efect uimitor. Am simtit o schimbare in contiinta si un val de energie pozitiva care ma inunda. Cu alte cuvinte, m-am simtit "high" si plin de energie, si aceasta stare a durat cateva zile.

Am inceput sa practic in fiecare dimineata si seara meditatia cu mantre. In acest timp am observat o schimbare majora care imi permitea sa-mi mentin sanatatea mentala mult mai usor, sa-mi echilibrez emotiile si energia fizica. Practica mea a adaugat o noua dimensiune experientei mele de viata pe care nu as schimba-o pentru nimic in lume!"

 

Porsperitate si linistea sufleteasca

"Treceam printr-o perioada foarte dificila din punct de vedere financiar. Se parea ca orice as face era fara niciun rezultat. Am inceput sa practic meditatia cu Haray Haree Wah Hey folosind imaginatia vizuala si imaginadu-mi peisaje superbe. Am continuat aceasta practica in fiecare zi cate 11 minute timp de 40 de zile. Spre marea mea uimire am primit o rambursare neasteptata a unei taxe de cateva mii de dolari. In afara de aceasta, am fost promovat la serviciu, primind astfel si o marire de salariu considerabila. In plus, am descoperit o liniste sufleteasca si o impacare de sine de care nu am mai avut parte inainte. Nu mai eram ingrijorat in privinta banilor si eram implinit in toate aspectele vietii mele. Sunt foarte recunoscator practicilor mantra deoarece m-au facut sa-mi obtin echilibrul spiritual, astfel rezolvandu-mi problemele."

 

Mantra functioneaza!

"Cand ascult Triple Mantra, ma gandesc la mantra ca la o stiinta care vindeca. Eficienta mantrelor depaseste chiar si cele mai puternice medicamente si rezultatele obtinute de cele mai avansate psihoterapii. Aceasta are abilitatea de a crea cele mai divine miracole. Mantra ofera rezultate rapide si de lunga durata cu o imbunatatire semnificativa a calitatii vietii, consolidarea relatiilor cu cei din jur, precum si in relatiile cu SINELE. Mantra functioneaza!"

 

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează