Imprimare
PDF

Meditatia

Ce este meditatia?

Cand oamenii se intreaba ce este meditatia si cum trebuia facuta, ei ar trebui sa stie un singur lucru: secretul pentru o meditatie reusita este sa ramanem total detasati de lumea externa. Meditatia are loc spontan. Trebuie doar sa ramanem liberi, neocupati. Acesta este singurul truc al meditatiei.

 


Meditatia psychedelica

Daca sunteti in cautarea unui program de meditatie care sa nu implice frecventarea cursurilor sau a salilor aglomerate de persoane straine, exista diferite tehnici de meditatie pe care le puteti organiza dupa cum vreti. Aceste practici va permit atingerea unor stari incredibile si care nu se pot compara cu efectele drogurilor. Important este sa aveti o minte deschisa. Oricine a incercat anumite metode de meditatie a fost uimit de rezultate.


Experiente de meditatie psychedelica

Multi prefera sa atinga anumite stari de neuitat cu ajutorul drogurilor. Insa problema cea mai mare este ca la un moment dat acestea ajung sa nu-si mai faca efectul, afectandu-ne din ce in ce mai tare viata. Fumatul excesiv (stiti la ce ma refer), de exemplu, ajunge sa nu mai aiba niciun farmec deoarece organismul devine imun. Cred ca multor oameni care au incercat diverse "chestii" li s-a intamplat sa nu mai aiba nicio satisfactie. De aceea multi dintre noi prefera sa spuna NU cand un joint trece de la unul la altul.

In plus, dupa ce efectul "placut" dispare, ramanem doar cu impactul negativ al acestuia asupra sanatatii noastre.

Vestea buna este ca exista o metoda perfecta prin care se pot atinge aceleasi stari si fara droguri.


Meditatia psychedelica

"Noaptea trecuta am petrecut 40 de minute meditand inainte sa merg la somn. Primele 20 de minute au trecut ca si cand as lucra din greu, desi stateam pe scaun si nu faceam nimic. Intre minutul 20 si 30 m-am simtit foarte fericit, multumit si impacat cu lumea.

Am petrecut ultimele 10 minute ale meditatiei privind tavanul care se ridica lasandu-ma sa vad cerul instelat. Un OZN foarte viu colorat cobora in fata mea. Acesta m-a purtat prin spatiu lasandu-ma pe planeta Noronge. Din fericire am avut o aterizare moale, dupa care am inceput sa plutesc deasupra unui ocean lenes si purpuriu cu fata indreptata la cer. Soarele stralucea foarte placut, iar in apa de jos, de sub mine, era un strut.

El purta un smoking cu aroma de zmeura, de care m-a asigurat (intr-un dialect suedezo-francez perfect inteligibil) ca era impermeabil. Mi-a oferit un martini si a inceput sa recite poeme. Le citea invers, de la cap la coada, deoarece sustinea ca asa se simte mai bine aroma de zmeura. Am cazut de-acord.... As fi putut sa continui, insa vreau sa confirm ca nu am luat absolut niciun fel de drog sub nicio forma, in afara de cafeaua de dimineata."

 

Va urma ...

 

 

Comentarii  

 
0 #2 psyonic 02-06-2011 15:44
Exact! Este o comunitate open-minded, de aceea tratam astfel de subiecte si tocmai de aceea nu recomandam nimic in exces, decat eventual muzica! La urma, e doar un articol, o parere, discutabila si care poate fii combatuta. Scrie un articol cu o alta opinie si daca se potriveste il vom publica pe site cu placere.
Citat
 
 
0 #1 Abc 26-05-2011 15:58
"Fumatul excesiv (stiti la ce ma refer), de exemplu, ajunge sa nu mai aiba niciun farmec deoarece organismul devine imun. Cred ca multor oameni care au incercat diverse "chestii" li s-a intamplat sa nu mai aiba nicio satisfactie. De aceea multi dintre noi prefera sa spuna NU cand un joint trece de la unul la altul.

In plus, dupa ce efectul "placut" dispare, ramanem doar cu impactul negativ al acestuia asupra sanatatii noastre."

Voi chiar vorbiti serios? Din partea acestei comunitati ( care tind sa cred ca este open-minded ) ma asteptam la altceva...
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează