Imprimare
PDF

Psychedelic Deco

Psychedelic DecoPrintre cele mai expresive aspecte ale artei psychedelice exista asa-numitul concept de Psychedelic Deco. Acest concept implica tot ce tine de artele vizuale cu trasaturi psychedelice. Exista numerosi artisti talentati ale caror lucrari sunt de o expresivitate abstracta uimitoare si care contribuie la amenajarea spatiilor pentru desfasurarea festivalurilor psychedelice si a altor evenimente psy.

 

Artisti Deco

Avikal (Italia)

Avikal a inventat sculptura fractala care consta intr-o curba sau intr-o suprafata de forma iregulata si cu un efect vizual extrem de profund. Acesta este unul dintre principalii decoratori la marile festivaluri de muzica psy. Decoratiunile lui sunt deosebite prin faptul ca realizeaza si sculpturi in miscare.

 

Domain Dekor (UK)

Kate este o artista cu un spirit creativ extrem de puternic. Aceasta a introdus un nou concept in arta decorativa psy care a avut o amploare mondiala. Este specializata in decorurile abstracte create cu ajutorul efectelor de stalacmite si stalactite.

 

Feijăo (Portugalia)

Unul dintre cei mai proeminenti artisti ai scenei psychedelice internationale. Feijăo a decorat diferite zone ale lumii la diferite evenimente. Este specializat in crearea ambiantei magice cu picturile sale. Acesta este un artist deco remarcabil printre admiratorii artei psychedelice. A decorat in Germania (diverse festivaluri), Olanda (party-uri), Portugalia (evenimente psy).

 

Good Mood (Portugalia)

A fost responsabil pentru decorarea primelor festivaluri de trance in Portugalia. Good Mood este foarte dedicat sculpturilor simetrice in creatia decorativa psychedelica.

 

LocoMotive Souinga & Vision (Spania)

Aceasta artista s-a nascut in Moscova, unde a absolvit academia de arte. Ca pictor profesionist, Inga este specializata in crearea fundalurilor fluorescente care au un efect vizual uimitor pentru miile de ochi iubitori de arta psychedelica. Lucrarile ei au fost expuse la cele mai renumite festivaluri.

 

KC Equinox (Japonia)

Un artist al decorului cyberdelic din Tokyo. A creat multe sculpturi si picturi unice.

 

Evident ca exista o multime de artisti renumiti, fiecare cu tehnici si materiale deosebite. Fiecare se afirma in diverse locatii si evenimente. Importanta lor este foarte mare, deoarece creatiile lor contribuie la mentinerea atmosferei potrivite si ne ajuta sa intram mai bine in spiritul psy ...

 

 

Comentarii  

 
0 #1 eugen 23-08-2013 23:55
salut, as dori sa stiu daca te ocupi de decorat in stilul aceasta, fac o petrecere si as dori sa stiu daca te ocupi de asa ceva sa mi lasi pe mail preturi. in caz de nu faci asta poate ma poti ajuta cu ce materiale sa folosesc si de unde le iau, mersi frumos,seara buna
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează